Prijevod teksta iz područja dentalne medicine

Koliko puta ste čuli od poznanika koji žive u inozemstvu, kako stomatološke usluge isključivo koriste u Hrvatskoj? Dentalni turizam užurbano prerasta u ozbiljan trend koji svake godine privuče sve više turista na tragu slogana „kvaliteta svjetskih razmjera uz znatno povoljnije cijene nego u inozemstvu“.

Kako do sigurnog profita u dentalnom turizmu putem jednog klika

Imate stomatološku ordinaciju koja raspolaže vrhunskom opremom i okuplja tim vrhunskih stručnjaka. Ali, postoji jedan problem – nemate prijevod web stranice, certifikata, marketinških brošura, uputa za upotrebu, itd. ! Imate odličnu uslugu, zadovoljne klijente koji Vas svugdje preporučuju, ali Vaši dentalni tekstovi nisu prevedeni. Zapitajte se, jeste li zaista spremni izgubiti klijente koji bi svoje povjerenje htjeli pokloniti upravo Vama? Možete li odgovoriti na potrebe stranih klijenata koji se putem Vaše stranice žele informirati o uslugama i specijalnoj opremi koju nudite?

Uvijek korak ispred drugih

Nemojte dopustiti da zbog jedne greške propustite odličnu šansu da se Vaš glas i izvanredno poslovanje čuje i u inozemstvu. Stara poslovica kaže: „Mislite globalno ali djelujte lokalno“! Upravo to je Vaš sljedeći promišljen potez koji će Vam osigurati da uvijek budete korak ispred drugih. Poklonite svoje povjerenje pravim profesionalcima, jednostavno, putem jednog klika. Pošaljite neobavezujući upit i stupite u kontakt s našim specijaliziranim prevoditeljima koji će Vam pružiti upravo ono što Vama treba – prijevod Vaših dentalnih tekstova po sjajnoj cijeni i u vrlo kratkom roku.
Bilo da su u pitanju stručni tekstovi, razne stomatološke usluge, prijevod certifikata ili upiti za stomatološku opremu koju nudite putem interneta, u svakom trenutku, u roku koji Vama odgovara, garantiramo Vam jasan i precizan prijevod koji će uz našu dodatnu kontrolu kvalitete biti u skladu s Vašim potrebama i zahtjevima.

 

Iskoristite sve prednosti koje vam se pružaju

Imate više atesta, uputstava za upotrebu ili certifikata koje treba prevesti? Rokovi s danas na sutra Vam stvaraju stres? Nemojte očajavati, naš tim stručnjaka je upravo zbog toga tu – da nemoguće učini mogućim i izađe Vam u susret, kada god je potrebno. Dodatna pogodnost koju ostvarujete ukoliko postanete naš klijent je sjajan popust na količinu uz konkurentne cijene koje Vam dodatno štede novac.

 

Angažirajte osobnog asistenta

Kako Vam sve ovo zvuči? Dopustite da postanemo Vaš osobni asistent i zaboravite na probleme koji su Vas do sada pratili: inozemni klijent želi baš Vaše stomatološke usluge ali ne razumije ponudu, druge ordinacije Vas žele kontaktirati u vezi s prodajom stomatološke opreme ali ne razumiju opis, Vi nudite odličnu opremu ali sva prateća dokumentacija nije prevedena? Vratite osmjeh na lice, kontaktirajte nas već sada i ostvarite dodatnu pogodnost. Pošaljite nam upit već sada, garantiramo Vam apsolutnu pouzdanost uz pridržavanje najviših standarda kvalitete prijevoda dokumenata.

Pišite nam već danas – odgovaramo u najkraćem mogućem roku! Za sve informacije u vezi s prevođenjem svih vrsta tekstova javite nam se na telefon ili mail.