Žurni prijevod

Žurni (hitni) prijevod

Hitni prijevodi dio su radne svakodnevnice prevoditeljske agencije VIRTUALNI ASISTENT.

Razumijemo da Vam treba prijevod u što kraćem roku i trudimo se svakome klijentu izaći u susret s hitnim prijevodom. Donesite ili pošaljite nam Vaše hitne dokumente, a mi ćemo se potruditi da dobijete prijevod u traženom roku.

Da li je moguće dobiti prijevod dokumenta u jednom danu? MOGUĆE JE! U tom trenutku najvažnija je dobra organizacija tima u uredu i tada za Vas rade naši prevoditelji za koje znamo da su istovremeno brzi i pedantni. Bez obzira što se radi o hitnom prijevodu, uvijek ćemo se truditi da prijevod dobijete u što kraćem roku.

Ako se radi o većoj količini teksta, voditelj projekata organizira dva ili tri prevoditelja da prevode jedan dokument, ovisno o količini stranica i tematici dokumenta. Nažalost neki se dokumenti ne mogu dijeliti na više prevoditelja i nažalost hitna isporuka nije moguća.

Vaše povjerenje nam je važno, stoga bez obzira o kakvoj tematici se radilo, naši STALNI klijenti ne plaćaju veću tarifu za žurne prijevode!

Ne morate se bojati, hitni prijevod kod nas nećete platiti dvostruko više od standardne cijene.

Suradnja s klijentom

Kada se radi o hitnom prijevodu, gdje je svaka minuta važna, ponekad nam je potrebna i Vaša pomoć. Kada Vam prevodimo veći broj dokumenta u jako kratkom roku važno je da surađujemo jer i nama nekad zna biti potrebna Vaša pomoć. Takve situacije znaju nama biti dosta stresne i zato je važno da zajedno surađujemo kako bi što brže i efikasnije završili Vaše prijevode.

Morate imati na umu da neke prijevode nitko ne može odraditi u jako kratkom roku. Na primjer, ako treba prijevod dva list u pola sata, to nažalost nije moguće!

U potrazi ste za prevoditeljem ili sudskim tumačem?

Na pravom ste mjestu, kontaktirajte nas s povjerenjem!