Impresum

 

Naziv VIRTUALNI ASISTENT D.O.O. za usluge
Sjedište: Varaždinska 52, 10360 Sesvete
Direktor: Dragan Martinović
Telefon: 00385 1 2059 447
Telefaks 00385 1 2059 447
E-mail: office@virtualni-asistent.hr
Registrirano kao: društvo sa ograničenom odgovornošću
Sud: Trgovački sud u Zagrebu
OIB: 39637375907
MBS: 080663707
Matični broj: 2401665
Temeljni kapital: 20.000,00 HRK – uplaćen u cijelosti
Račun: 2340009-1110344291 kod PBZ d.d.

 

Informacije na ovoj Internet stranici koje se odnose na VIRTUALNI ASISTENT d.o.o. izrađene su pažljivo i povremeno se osvježavaju. Stranica je informativnog karaktera i ne smatramo se odgovornima za točnost, potpunost ili aktualnost sadržaja.

Napomene
Ne snosimo odgovornost za valjanost, važnost, točnost, potpunost ili kvalitetu informacija. Ponude na stranici nisu obvezujuće i moraju se potvrditi. Zadržavamo pravo na promjene, dodavanje ili brisanje djelomičnog ili sveukupnog sadržaja s Internet stranice bez posebnih obavijesti i obustava publiciranja povremeno ili u potpunosti. Ne snosimo odgovornost za valjanost niti sadržaj vanjskih linkova.

Polica privatnosti
Virtualni asistent d.o.o. priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje na očuvanje privatnosti i sigurnosti informacija koje putem Internet stranica s nama podijelite.
Vrlo nam je bitno Vaše razumijevanje načina na koji prikupljamo i koristimo Vaše podatke. Ova Polica privatnosti stoga objašnjava našu online informacijsku praksu, prikupljanje i korištenje Vaših podataka te načine na koje možete stupiti s nama u kontakt.
Vaše korištenje stranica www.virtualni-asistent.hr podrazumijeva da ste suglasni s ovom Policom privatnosti.

Google Analytics
Ova Internet stranica koristi “Google Analytics”, usluge internetske analize tvrtke Google Inc. (“Google”). “Google” koristi takozvane “cookies”, to su tekstualne datoteke pohranjene na Vaše računalo i pomažu Internet stranici analizirati kako korisnici koriste ovu Internet stranicu. Informacije prikupljene pomoću “cookies” o Vašem korištenju Internet stranice uključujući i Vašu anonimnu IP adresu bit će pohranjene na serveru Google u SAD. Prikupljene informacije koriste se samo u svrhu analize korištenja Internet stranice, izrade izvještaja o aktivnosti Internet stranice koji koriste operateri stranice te za pružanje ostalih usluga povezanih sa aktivnosti Internet stranice i upotrebi Interneta. Zadržavamo pravo da proslijedimo prikupljene informacije trećim stranama ako to zatraže nadležne pravne institucije.