Agencija Virtualni asistent – kako je nastala?

Agencija Virtualni asistent želi vam dobrodošlicu!

Agencija Virtualni asistent je vodeći prevoditeljski servis na tržištu! S dugogodišnjim iskustvom koje smo marljivo prikupljali kroz tisuće i tisuće prevedenih riječi. Prevođenje dokumenata, poslovnih materijala danas smo ponosni na uspjeh i rast koji agencija postiže svakom novom godinom.

Što je naš zadatak?

Naš zadatak je da: “u što kraćem roku isporučimo vrhunski prijevod”, točnije, da vam olakšamo procedure u vezi prijevoda razne dokumentacije… i to sve uz apsolutnu sigurnost, poštivanje rokova i jamstvo kvalitete.

Bez suvišnih sastanaka, putnih troškova i slično.

Viša razina suradnje, od koje vas dijeli jedan email ili telefonski poziv, osnova je onoga što nudimo. Svakom klijentu pristupamo individualno. Sve naše klijente iz čitave Europe poznajemo po imenu. Iako nas neki nikada nisu osobno upoznali! Bilo da vam je potreban hitan prijevod uvjerenja, dokumentacije za proizvod ili uslugu na tržištu, prijevod za posao u inozemstvu, prijevod priručnika ili materijala za knjige… od naših usluga vas dijeli samo jedan poziv. Mi cijenimo vaše vrijeme i za odličnu cijenu usluge umjesto vas odrađujemo cijelu proceduru.

Agencija Virtualni asistent…

2008. godine smo otvorili tvrtku s jednim ciljem: pomoći Hrvatima u prelaženju jezične barijere na njemačkom jeziku. Nakon toga otvorili smo novi put – kako olakšati tvrtkama s njemačkog govornog područja snalaženje u hrvatskoj birokraciji. Mali tim, koji je činio jedan sudski tumač za njemački i par kolega, bili su osnova onoga što danas predstavlja agencija Virtualni asistent.

Uz odabir pravih suradnika, trud i veliku posvećenost, danas, više od desetljeće kasnije, sa zadovoljstvom ističemo kako naša prevoditeljska agencija okuplja veliki broj profesionalnih prevoditelja i sudskih tumača koji rade prijevode na jezike za koje jamčimo besprijekornu kvalitetu i vrhunsku uslugu. Iza nas su milijuni prevedenih riječi koje su našim klijentima uz uštedu novca i vremena pomogle u natječajima, javnim nabavama, pravnim poslovima i mnogim drugim aktivnostima…

 

Zadovoljni klijenti!

Prvih 8 godina radili smo isključivo po preporuci, naši zadovoljni klijenti preporučivali su nas usmenom predajom prijateljima pa je tako krug zadovoljnih korisnika rastao iz dana u dan. Povjerenje, jamstvo kvalitete i individualan pristup svakom klijentu, načela su od kojih dan danas ne odstupamo i zbog kojih nam se klijenti uvijek iznova vraćaju. Uvjerite se i vi, angažirajte nas već danas ili naručite prijevod putem našeg web-shopa!

Gdje se nalazimo?

Nalazimo se u Sesvetama, Varaždinska 52, na istoku grada Zagreba, ali to nas ne sprječava da surađujemo s čitavim svijetom. Vi nas možete posjetiti ili nazvati. Svoje dokumente za prijevod nam možete poslati i elektronskim putem (e-mail, Skype, Whatsapp ili Viber). Naši projekt manageri će u vrlo kratkom roku odgovoriti na svako Vaše pitanje. Dostavit će Vam ponudu s odličnom cijenom i pomoći Vam u slučaju da niste sigurni koja vrsta prijevoda Vam je potrebna.

Kakav je kvalitetan prijevod?

Kvalitetan prijevod prenosi smisao originala!

Jezične kompetencije, stručnost i puno iskustva ključni su sastojci kvalitetnoga prijevoda.

Agencija za prevođenje

Prijevod na engleski, njemački, ruski i druge jezike radimo uz  vrhunsku kvalitetu i dobru uslugu. Prevodimo na jezike za koje imamo visoko odgovorne i profesionalne prevoditelje s dugogodišnjim iskustvom i školovanjem. Naša prevoditeljska agencija zastupa kvalitetu, povjerenje i svakome klijentu pristupamo individualno. Visoku kvalitetu svih prijevoda dokumenata postižemo pomoću naše kontrole kvalitete. Međutim, ako iz nekog razloga niste zadovoljni uslugama naše agencije za prevođenje, mi ćemo u najkraćem roku bez ikakvih troškova doraditi vaš prijevod.

Agencija za prevođenje Virtualni Asistent, tim je prevoditelja, sudskih tumača i lektora. Pisanje jednostavnih tekstova je umijeće. Odlučite se za našu prevoditeljsku agenciju i svaki put ćete dobiti kvalitetan prijevod, a uz to ide i kratak rok isporuke i odlična cijena. Vaš prijevod radit će prevoditelji s najvećim iskustvom na području kojem pripada vaš tekst. Ako vam je potreban prijevod zahtjevnijeg teksta, odlučite se za profesionalnu prevoditeljsku agenciju. Prevoditelj koji radi za prevoditeljsku agenciju raspolaže velikim iskustvom i poznaje čimbenike koje mora uzeti u obzir za prijevod pojedinih vrsta tekstova. Prijevod tehničkoga teksta je drugačija nego prijevod diplome – mi to znamo.

U potrazi ste za prevoditeljem ili sudskim tumačem?

Na pravom ste mjestu, kontaktirajte nas s povjerenjem!