Austrija otvara vrata hrvatskim radnicima bez radne dozvole

Jeste li čuli sjajnu vijest? Ako ste ove godine planirali promijeniti posao i uputiti se “trbuhom za kruhom” u neku stranu zemlju imamo odlične vijesti za Vas! Austrija od 1.7.2020. ukida radne dozvole i otvara vrata svim hrvatskim radnicima! S obzirom na to da je Hrvatska već punih sedam godina članica Europske unije, ove godine ističe pravo ograničavanja pristupa hrvatskim državljanima.

Najveća potražnja za vrijednim radnicima od 1.7. ove godine najavljena je u ugostiteljstvu (tijekom zimske sezone u zapadnim pokrajinama Salzburg, Koruška, Vorarlberg, dio Štajerske), u građevini (u čitavoj Austriji) te u sektoru njege starijih i nemoćnih osoba.

Zato, ako od srpnja 2020. želite posao u Austriji, predlažemo da se već sada počnete raspitivati i postavite sebi sljedeće pitanje: što mi je sve potrebno za prijavu za posao?

Naš odgovor na ovo pitanje je: treba Vam dobar prijevod dokumentacije!

Prođimo zajedno prve pripreme za željeni posao u Austriji. Radne dozvole su ukinute i to je i više nego sjajno, ali ono bez čega nikako ne možete dobiti posao u Austriji je dobar životopis. Dakle, prvo o čemu morate povesti računa je koga ćete angažirati za dobar prijevod Vašeg životopisa! Naš dobronamjerni savjet je da to nikako ne pokušavate sami, jer CV je Vaš prvi kontakt s poslodavcem, a sigurni smo da ne želite izgubiti šansu za zapošljavanje prije nego što ste ju uopće i dobili. Isto tako, imajte na umu da pravopis i točnost jezika na kojem je Vaš CV napisan također ostavljaju bitan dojam. Sigurni smo da ne želite uvrijediti poslodavca lošim prijevodom i ujedno ostaviti dojam nepouzdane i nedovoljno angažirane osobe.

Sada kada ste svjesni svih rizika koje loš prijevod nosi zaključak je jasan! Potrebni su Vam profesionalci koji će napraviti prijevod svih Vaših dokumenata za Austriju. Tu stupamo na scenu mi – pomoći ćemo Vam olakšati sve pripreme oko zapošljavanja i u vrlo kratkom roku prevesti sve potrebne dokumente. Dozvolite da budemo vaš Virtualni asistent – učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bi Vaša prijava za rad u Austriji izgledala profesionalno i bila točna. Jer dobar prijevod je sve što Vam treba za ostavljanje najboljeg prvog dojma.

Zanima Vas rad u ugostiteljstvu ili rad na građevini u Austriji? Mi prevodimo apsolutno sve! Životopis smo naveli kao primjer, ali situacija je jasna…bilo da Vam je potreban prijevod svjedodžbe, potvrde da niste osuđivani, prijevod životopisa, diplome, rodnog lista, preporuka… uvijek možete računati na naše iskusne profesionalne prevoditelje iza kojih stoji pouzdana agencija koja se ovom djelatnošću bavi već preko deset godina. Jer za svaki prijevod Vam naši stručnjaci pečatom i potpisom garantiraju da je prijevod identičan originalu.

 

Naša usluga

Jeste li znali da naš tim okuplja vrsne prevoditelje koji su stručni za skoro sve jezike svijeta i koji Vam garantiraju apsolutnu sigurnost i kvalitetu prijevoda? Prijevod je stvar povjerenja jer onaj tko ne vlada jezikom mora biti siguran da je prijevod točan, kvalitetan i razumljiv. Našoj agenciji je povjerenje poklonilo preko tisuću klijenata, a naša želja je da se baš Vi sljedeći upišete na našu listu povjerenja! Ako je Vaš odgovor da, predlažemo da polako započnete pakiranje a svu potrebnu natječajnu dostavite nama – sa zadovoljstvom ćemo biti Vaš Virtualni asistent. Pišite nam već danas – odgovaramo u najkraćem mogućem roku! Za sve informacije u vezi s prevođenjem svih vrsta tekstova javite nam se na telefon ili mail.