Prijevod njemački – hrvatski

Prijevod njemački hrvatski – poslovni

Prijevod njemački – hrvatski vam je potreban ako se planirate poslovno širiti na tržište DACH regije (Njemačka-Švicarska-Austrija). Potrebni su vam prijevodi vaših opisa proizvoda ili usluga koji će biti točno i kvalitetno napisani u duhu jezika. U dogovorenom roku izradit ćemo prijevode kataloga proizvoda, prezentacije, reklamnih i promotivnih tekstova, ugovora, uputa za rukovanje, poslovne korespondencije, poslovnih izvještaja…

Za hrvatsko-njemački prijevod i njemačko-hrvatski prijevod imamo stručne i iskusne prevoditelje i sudske tumače koji prevode sve vrste tekstova.

Naši hrvatsko njemački prevoditelji između ostalih rade prijevode i za područja ekonomije, financija, trgovine, marketinga, turizma, obnovljivih izvora energije, prehrane i tekstila, transporta, prava, osiguranja…

Izrada dokumenata – samo klik od Vas!

Jedan klik u našem web shopu – prvom hrvatskom online servisu za prevođenje dijeli vas od jednostavne narudžbe dokumenata! Kontaktirajte nas putem poziva, poruke ili maila! – Koristimo tehnologiju kako bi vam pružili najbolju i najugodniju uslugu uz odlične cijene!  Naši stručnjaci za svaki prijevod jamče svojim potpisom i pečatom, a njihovo bogato iskustvo, profesionalni pristup, kvaliteta, brzina i bezbroj zadovoljnih klijenata su naša najbolja reklama.

Kontaktirajte njemačko hrvatskog prevoditelja, za svu potrebnu dokumentaciju; prijevod dokumentacije za tender, marketinške brošure, deklaracije… Bogato iskustvo i individualan pristup mogu ispuniti sve vaše zahtjeve.

Prijevod proizvoda na njemački jezik

Prijevod usluga/proizvoda na njemački jezik rade naši stručni prevoditelji koji rade i lokalizaciju. Kvalitetan hrvatsko-njemački prijevod proizvoda/usluga bitan je za ugled i profitabilnost tvrtke.

Gratis

Svaki klijent kod nas dobiva sljedeće stavke gratis:

  1. Skeniranje dokumenta – Ukoliko niste u mogućnosti doći po svoj ovjereni prijevod, rado ćemo vam ga poslati putem e-maila.
  2. Drugi primjerak ovjerenog dokumenta dobivate gratis.
  3. Svim klijentima besplatno dajemo savjete oko prijevoda. Ukoliko vam primjerice za neki dokument nije potreban prijevod, to ćemo vam rado napomenuti i tako uštedjeti i vaše vrijeme i novac.
    Odabirom naših njemačko hrvatskih prevoditelja birate partnera za čitav život. Zato kontaktirajte nas već danas i angažirajte svog osobnog virtualnog asistenta.

Sudski tumač za njemački jezik

Sudski tumač za njemački jezik napravit će vam ovjereni prijevod na njemačkom. Posao sudskog tumača je i usmeno prevođenje njemački hrvatski (simultano prevođenje njemački-hrvatski, konsekutivno prevođenje njemački-hrvatski) u službenim prilikama kao što su angažmani kod javnog bilježnika, sudskim postupcima ili u drugim javnim institucijama.

Naši iskusni sudski tumači u mogućnosti pružiti vam usluge usmenog prevođenja s njemačkog jezika na hrvatski i usmeni prijevod s hrvatskog na njemački. Nudimo i uslugu telefonskog prijevoda.

Ovjereni prijevod s hrvatskoga na njemački ili ovjereni prijevod s njemačkog na hrvatski izdaje jedino sudski tumač i za svoju ovjeru jamči potpisom, izjavom i pečatom.

Hitni prijevod hrvatsko njemački

Trebate hitan prijevod ugovora s hrvatskog na njemački ili hitan prijevod njemačkog na hrvatski jezik kontaktirajte nas mailom/pozivom ili porukom. Recite nam rokove i napravit ćemo sve da dobijete prijevod u roku, brzo, kvalitetno i po najboljoj cijeni na tržištu!

Format prijevoda

U agenciji Virtualni asistent možete naručiti prijevod online – gotove materijale  isporučujemo u svim mogućim formatima, na papiru, poštom, e-mailom, na elektroničkome mediju. Dostavljamo na sve lokacije diljem svijeta!

U potrazi ste za prevoditeljem ili sudskim tumačem?

Na pravom ste mjestu, kontaktirajte nas s povjerenjem!