Dragi prevoditelji, u potrazi smo za iskusnim i kvalitetnim prevoditeljima za sve europske jezike

Prednosti suradnje s našom agencijom

 • Radite s iskusnim projekt menadžerom

 • Jednostavne narudžbe prijevoda

 • Ne gubite vrijeme na izradi ponuda

Kako se prijaviti za suradnju?

 • Ispunite prijavni obrazac

 • Priložite svoj životopis

 • Naglasite svoje vještine i

  iskustvo

Kvalifikacije i iskustvo

 • Diplome i certifikati

 • Prijašnje radno iskustvo

 • Reference i preporuke

Koje jezike tražimo?

 • Engleski jezik

 • Njemački jezik

 • Francuski jezik

 • Talijanski jezik

 • Španjolski jezik

 • Srpski jezik

 • Slovenski jezik

Cjenovna politika i uvjeti suradnje

 • Unaprijed dogovorene cijene

 • Plaćanje i uvjeti isporuke

 • Povjerljivost i pravila suradnje

Kakva su očekivanja od prevoditelja?

 • Kvalitetan prijevod

 • Poštivanje rokova

 • Komunikacija i odgovornost

Dragi prevoditelji, u potrazi smo za iskusnim i kvalitetnim prevoditeljima za sve europske jezike

Hvala što ste zainteresirani za suradnju s našom agencijom za prijevode. Kao jedna od vodećih agencija u industriji, tražimo iskusne i kvalitetne prevoditelje koji se mogu nositi s zahtjevima prijevoda na različite europske jezike. U nastavku ćete pronaći sve potrebne informacije o prednostima suradnje, kako se prijaviti za posao te koji jezici su nam trenutno prioritetni.

Prednosti suradnje s našom agencijom

Kao prevoditelj u našoj agenciji, imat ćete priliku surađivati s iskusnim timom prevoditelja koji su stručnjaci u svojim područjima. Nudimo vam podršku i mentorstvo kako biste kontinuirano usavršavali svoje vještine i stjecali nova znanja. Naša agencija se također ponosi pružanjem visokokvalitetnih usluga prijevoda. Kroz suradnju s nama, moći ćete prevesti raznolike vrste sadržaja, uključujući tekstove iz različitih industrija i specijalizacija. Također, surađujemo s klijentima diljem Europe, omogućujući vam širok raspon jezika na kojima možete raditi.

Kako se prijaviti za suradnju?

Prijaviti se za suradnju je jednostavno. Prvo, molimo vas da ispunite prijavni obrazac na našoj web stranici. U obrascu ćete pronaći sve potrebne rubrike kako biste nam pružili osnovne informacije o sebi. Također, molimo vas da priložite svoj životopis koji će nam pomoći da bolje razumijemo vaše vještine, iskustvo i obrazovanje. Bitno je naglasiti sve jezike na kojima ste stručni i koje jezike možete prevesti. Nakon primitka vaše prijave, analizirat ćemo je pažljivo i javiti vam se s daljnjim informacijama.

Koje jezike tražimo?

Kao prevoditeljska agencija s fokusom na europske jezike, tražimo prevoditelje za niz jezika. Trenutno su nam prioritetni sljedeći jezici:

– Engleski jezik

– Njemački jezik

– Francuski jezik

– Talijanski jezik

– Španjolski jezik

– Srpski jezik

– Slovenski jezik

Ako se vaš jezik ne nalazi na popisu, slobodno se prijavite jer uvijek tražimo nove talente koji mogu proširiti našu ponudu jezika.

Kvalifikacije i iskustvo

Cijenimo kvalitetu rada i stručnost naših prevoditelja. Stoga, molimo vas da pružite informacije o svojim kvalifikacijama i iskustvu u području prijevoda. Ako posjedujete diplome ili certifikate vezane uz prevoditeljstvo, svakako to naglasite u vašoj prijavi. Također, bilo kakvo prijašnje radno iskustvo ili reference koje možete podijeliti bit će od velike pomoći pri donošenju odluka o suradnji. Vjerujemo u zajednički rast i uspjeh, stoga želimo surađivati s prevoditeljima koji imaju strast prema svom poslu i motivaciju za stalno usavršavanje.

Cjenovna politika i uvjeti suradnje

Naša cjenovna politika temelji se na različitim faktorima, uključujući duljinu teksta, zahtjevnost, jezik te vaše iskustvo i kvalifikacije. Nakon analize vaše prijave, kontaktirat ćemo vas s detaljnim pregledom cjenika i uvjeta suradnje. Pomno biramo prevoditelje s kojima surađujemo kako bismo osigurali kvalitetu usluge za naše klijente. Plaćanje se vrši prema dogovoru, uz pridržavanje uvjeta isporuke i prihvaćenih metoda plaćanja. Povjerljivost je također ključan aspekt naše suradnje, stoga očekujemo da ćete se pridržavati naših pravila i etičkih standarda.

Kakva su očekivanja od prevoditelja?

Da biste uspješno surađivali s našom agencijom, postavljamo neka osnovna očekivanja od naših prevoditelja. Prije svega, očekujemo visokokvalitetan prijevod koji je točan, gramatički ispravan i kontekstualno prilagođen. Vaša pozornost na detalje i pažljivo provjeravanje rada prije dostave su izuzetno važni. Također, poštivanje rokova je ključno. Kako biste izgradili povjerenje s našim klijentima i održali naš ugled, bitno je da završite prijevod unutar dogovorenog roka. Komunikacija je također vrlo važna. Otvorenost za razgovor, jasnoća i odgovornost u odnosu na projekte i upute koje dobivate ključni su elementi uspješne suradnje.

Zaključak

Ukoliko ste iskusan i kvalitetan prevoditelj i želite postati dio našeg tima, molimo vas da se prijavite za suradnju. Nudimo vam priliku da radite sa stručnjacima u industriji prijevoda, proširite svoje vještine i pružate visokokvalitetne usluge našim klijentima. Iskoristite ovu priliku i pridružite nam se!

Često postavljana pitanja (FAQ)

1. Koji su uvjeti potrebni za prijavu?

Za prijavu je potrebno popuniti prijavni obrazac na našoj web stranici i priložiti životopis koji sadrži informacije o vašem obrazovanju, iskustvu i jezicima na kojima ste stručni.

2. Koje vrste teksta najčešće prevodimo?

Prevodimo raznovrstan sadržaj, uključujući tekstove iz područja tehnologije, marketinga, medicinskih,  pravnih i tehničkih tekstova.

3. Kako se odvija proces prijevoda i dostave?

Nakon što primimo tekst koji treba prevesti, dodjeljujemo ga prevoditeljima koji su stručni u odgovarajućem jeziku i području. Po završetku prijevoda, tekst se provjerava i dostavlja klijentu na dogovoren način.

4. Kako se određuje cijena prijevoda?

Cijena prijevoda ovisi o faktorima kao što su duljina teksta, zahtjevnost sadržaja, jezik i vaše iskustvo. Detaljni pregled cjenika i uvjeta suradnje bit će vam dostavljen nakon vaše prijave.

5. Kako mogu kontaktirati vašu agenciju?

Svoje upite i poruke možete poslati putem kontakt obrasca na našoj web stranici. Naš tim će vam rado odgovoriti i pružiti potrebne informacije u najkraćem mogućem roku.

Prijavni obrazac

  1. Ime

  2. Prezime

  3. Email

  4. Telefon

  5. Kvalifikacija

  6. SUDSKI TUMAČPREVODITELJ (pismeno)KONSEKUTIVNI PREVODITELJSIMULTANI PREVODITELJ
  7. Materinji jezik

  8. Jezik kojim vladam

  9. Smjer prevođenja

  10. Specijalizacija

  11. Radno iskustvo

  12. Izrada računa

  13. Imam mogućnost izdavati računeNe mogu izdati račun
  14. Dodaj životopis

  15. Potrebno je popuniti sva polja obrasca.